2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreniyle Başlıyor...

Sevgili Öğrenciler,

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı, Fakültemiz öğretim elemanı Dr. Arif Engin GÜRSES hocamızın anısına 11 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 09.30’da Fakülte Konferans Salonu’nda yapılacak açılış töreniyle başlıyor.

Öğretim elemanlarımız ve idari personellerimizin sizlerle ilk defa tanışacağı ve geleceğe yönelik umutlarınızın gerçekleşmesi adına ilk adımların atılacağı bu başlangıçta, ilk ders Fakültemiz emekli öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ümit KESİM tarafından verilecektir.

Tüm öğrencilerimizin katılımını bekler, yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

MARMARA ÜNİVERSİTESİ

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı

11 Eylül 2017, Pazartesi

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

Dekan Prof. Dr. Salih PINAR’ın Konuşması

İlk Ders (Yrd. Doç. Dr. Ümit KESİM)

Açılış Töreni ardından saat 13:00’de başlayacak Bölümler arası Oryantasyon Eğitimi programı;

Antrenörlük Eğitimi Bölümü                                     : Konferans Salonu

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü          : Seminer Salonu

Spor Yöneticiliği Bölümü                                         : Derslik 1

Bölüm Oryantasyonu Programı İçeriği