Spor Bilimleri Fakültesi

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü (Doktora-Yüksek Lisans) Ders Programı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / BEDEN EĞİTİMİ ve SPOR ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ ÖĞRECİLERİMİZİN DİKKATİNE

1-    Haftalık ders programında yer alan dersler açılacaktır. Otomasyon sisteminde da karşınıza çıkan dersleri Öğretim Üyeleri açmayabilir. Daha sonra madur olmamak için Ders programında yer alan derslerden ders seçimlerinizi yapınız.

2-     Ders seçimleriyle ilgili seçeceğiniz derslerle ilgili önce program koordinatörleriyle iletişime geçip, ardından Sistemden ders seçimlerinizi danışman onayına gönderiniz.

Yüksek Lisans Öğrencilerimiz için:

3-     Yönetmelikte yer alan ve mezun oluncaya kadar Güz ya da Bahar döneminde Yüksek lisans Öğrencilerinin almakla zorunlu olduğu Güz dönemi dersi

BES7001 Spor Bilimlerinde Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği dir. Ders programında Salı günü 11:30-14:50 arasındadır.

Bu dersi güz döneminde seçemeyen öğrenciler, Bahar döneminde tekrar Salı günü olacak bu içeriğe ait diğer dersi seçebilirler.

4-     Lisanstan ders tamamlama programına dahil olacak Alan dışı öğrenciler, mutlaka ders seçiminden önce yüz yüze program koordinatörleriyle (Danışmanlarına mail yoluyla değil) iletişime geçmek durumundadırlar. Islak imzalı dilekçe ile ders tamamlama derslerini seçeceklerdir.

17/09/2019 - Güncellendi

(*) Eğitim Bilimleri ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora programları haftalık ders programlarına ulaşmak için tıklayınız.

Program Koordinatörleri

Hareket Antrenman Bilimleri Program Koordinatörü

Doç. Dr. Tuba KIZILET BOZDOĞAN

tuba.kizilet@marmara.edu.tr

Spor Sağlık Bilimleri Program Koordinatörü

Doç. Dr. Selda UZUN

seldauzun@marmara.edu.tr

Spor Yönetim Bilimleri Program Koordinatörü

Doç. Dr. Muazzez ŞAŞMAZ ATAÇOCUĞU

matacocugu@marmara.edu.tr

Egzersiz ve Spor Psikolojisi Program Koordinatörü

Doç. Dr. Cengiz KARAGÖZOĞLU

cengizk@marmara.edu.tr

Sporda Bilişim Teknolojileri Program Koordinatörü

Dr. Öğretim Üyesi Adil Deniz DURU

deniz.duru@marmara.edu.tr

Bu sayfa Spor Bilimleri Fakültesi tarafından en son 17.09.2019 11:14:05 tarihinde güncellenmiştir.