Arif Hocanın Öğrencilerinden Büyük Vefa

Kısa zaman önce sonsuzluğa uğurladığımız Öğr. Gör. Arif Engin GÜRSES'in öğrencileri tarafından keşfedilen mağaraya hocamızın adı verildi.

Giriş rakımı 2750 metrede olan mağaraya, toplamda 100 metre ip, teknik malzeme, 5 litre su ve yiyecek ile 16km yolu geçilip, kayalardan 70 metre teknik döşeme ve sonrasında mağara içine 30 metre inerek ulaşıldı.

2013 yılında Pınargözü çalışmaları esnasında yapılan yüzey gezisi sırasında keşfedilen ve bu yıl itibariyle çalışmalarının son gününde Hakan EĞİLMEZ ve Ahmet ŞENER tarafından bulunan mağaraya değerli hocamız "Arif Engin GÜRSES" adı verildi.

Yapılan açıklamada, Mağaracılık için emek sarfedip, Üniversitede ilk defa mağaracılık derslerinin verilmesini sağlayan hocamızın adını vermeyi anlamlı bulduklarını ve burada huzur bulmasını dilediklerini belirttiler.

Fakülte yönetimi olarak bu anlamlı davranış için kendinelerine gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar için tıklayınız.