Cumhuriyetimizin Kurucu Büyük Devlet Adama Mustafa Kemal ATATÜRK Spor Bilimleri Fakültesi'nde Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucu ve büyük devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRK, sonsuzluğa uğurlanmadığının 79. yılında Spor Bilimleri Fakültesi'nde öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı törenle anıldı.

Fakülte konferans salonunda yapılan tören, saat 9'u 5 geçe sirenlerin çalmasıyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Fakülte dekanı Prof. Dr. Salih PINAR açılış konuşması yaptı. Ardından Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Şerafettin Can ERDEM ''Ölümün 79. Yılında Mustafa Kemal Atatürk'' isimli bir konuşma yaptı. Zeybek gösterisinin ardından fakülte öğretim üyesi Prof. Dr. Güven ERDİL ile öğretim görevlisi Fahrettin ANLIATAMER, fakülte öğrencileriyle birlikte ATATÜRK'ün sevdiği şarkılardan oluşan bir konser verdi.