Ertuğrul Sağlam Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Spor Bilimleri Fakültesi taradından düzenlenen Futbola ve Spora Bakış panelinin konuğu oldu.

20 Mart Çarşamba günü fakültenin konferans salonunda düzenlenen panele katılan Ertuğrul Sağlam, hayat hikayesini ve futbol kariyerini kısaca anlattıktan sonra, kariyer planlamasından, Türk futbolunun teknik ve idari sorunlarına değindi. Kariyerinden anekdotlarla konuşmasını renklendiren Sağlam, katılımcılardan gelen soruları cevaplayarak paneli noktaladı. Panele katılımından dolayı kendisine plaket takdim eden dekan yardımcısı Doç.Dr. Veysel Küçük, bundan sonra gelen misafirlerinin sadece söyledikleriyle değil, ektikleriyle de kalıcı olmaları için okul bahçesine fidan dikme etkinliğini başlattıklarını söyledi. Bu vesileyle bahçeye ilk fidan Ertuğrul Sağlam tarafından ekildi.
Öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği panel toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.