Rektörümüz Prof. Dr. Erol ÖZVAR Fakültemizi Ziyaret Etti

Dekanımız Prof. Dr. Salih PINAR tarafından karşılanan rektörümüz Prof. Dr. Erol ÖZVAR, bir süre dekanlık odasında dinlendikten sonra Toplantı Salonuna geçildi. Rektör yardımcıları Prof. Dr. Mustafa KURT, Prof. Dr. Mustafa ÇELEN, Prof. Dr. Ömer AKGİRAY, Genel Sekreter Murat ARISAL ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Gönül AKIL’ında bulunduğu heyete, Dekanımız Prof. Dr. Salih PINAR tarafından Fakültemizin idari ve akademik konularda genel bir brifing verildi.

Fakültemizin geçmiş dönemlerde Ulusal ve Uluslararası alanda elde ettiği başarıları anlatan Pınar; idari, akademik ve sportif başarıların devamı için gelecek dönemlerin planlamalarını anlatarak bunun için yapılması gerekenlerle ilgili Üniversitemiz yönetiminin desteğinin önemine vurgu yaptı.

Fakültemiz ile ilgili görüş ve öneri paylaşımının ardından, Üniversitemiz üst yönetiminin katıldığı ve bundan sonra ayda bir kez farklı bir birimde yapılacak olan toplantının ilki Fakültemizde İcra Kurulu toplantısı ile gerçekleştirilmiş oldu.