Söyleyişi | Kulüp Yapılanmasında 3 Unsur

11 Aralık 2017 tarihinde TÜFAD İstanbul Şubesi öncülüğünde, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Beykoz Belediyesi, Beykoz Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Beykoz İlçesi Spor Kulüpleri Birliği ve Nergis Akademi işbirliğiyle Beykoz Belediyesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘’Kulüp Yapılanmasında 3 Unsur‘’ konulu panel gerçekleştirildi.

Panelde antrenör, spor yönetimi, basın ve Medyanın kulüp yapılanmasında ki rolü hakkında konuşuldu. Fakültemiz Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet YORULMAZLAR’ın moderatörlüğünde gerçekleşen panele Doç. Dr. Ali KIZILET ve eski Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunumuz olan Spor yorumcusu Tunç KAYACI ve Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Salih PINAR ve Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Sinan BOZKURT da panelin misafirleri olarak katıldı.

Panel, spor camiası ve öğrencilerin yoğun ilgisi eşliğinde günün anısına hediye takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

KONUŞMACILAR

Antrenörlerin Rolü : Bülent ÜNDER (Teknik Direktör)

BESYO/SBF Öğrenci ve Mezunlarının Sporda Konumlandırılması : Hakan NERGİS (Spor Bilimleri Uzmanı/Koç)

Engelli Sporlarının Yönetimi : Şevin YELSELİ (Beykoz Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı)