Spor Bilimleri Fakültesi, İkinci kez Spor ve Aktif Yaşam Fuarı'nda

Spor Bilimleri Fakültemiz, 14-17 Eylül tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP'ta düzenlenen ve sektörün önde gelen firmaların katıldığı fuarda Üniversitemizi temsil etti.

Fuara bu yıl ikinci kez katılan Spor Bilimleri Fakültesi, fuarın açılış töreninde dekan yardımcıları Doç. Dr. Veysel Küçük ve Yrd. Doç. Dr. Sinan Bozkurt temsil etti. Fuar yapılan etkinlikler kapsamında fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Turgay Biçer Spor’da Başarının Psikolojisi isimli sunumu, Doç Dr. Veysel Küçük Sporda Zihinsel Dayanıklılık isimli sunumlarıyla fakültemizi temsil ettiler. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, 5 salon ve 40.000 metrekarelik kapalı alanda ziyaretçilerini ağırladı. Türkiye dışında Amerika, Almanya, Çin, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İtalya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Slovenya’dan 93 farklı markayı bünyesinde barındıran 133 firma ve firma temsilcisi de fuarda ziyaretçilerle buluştu. Ayrıca Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, 43 ülkeden 200’e yakın bireysel ziyaretçinin yanı sıra Sırbistan, Makedonya, Kosova ve Gürcistan’dan 36 satın alma yetkilisi ile yeni iş birlikleri ve etkin stratejilerin oluşturulmasında önemli rol oynuyor. Atletizm’den Bilardo’ya, Masa Tenisi’nden Futbol Tenisi’ne Zumba’dan Step’e, Aerobic’ten Pilates’e dört günde doksanın üzerinde etkinliğin yapıldığı fuarın Açılış Töreni’ne ise spor dünyasının önemli isimleri katıldı. Sektörün öncü kurum ve firmalarının katıldığı Türkiye’nin ilk ve tek spor fuarına, alanında öncü olan Spor Bilimleri Fakültemiz de yer alıp eğitim-öğretim konusundaki bilgi ve tecrübelerini sektör ve ziyaretçilerle paylaşma imkanı buldu.