Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Spor Bilimleri Fakültesi 2017-2018 Eğitim öğretim yılı Mezuniyet Töreni, Anadoluhisarı Yerleşkesinde yapıldı.

Öğretim üyeleri ve öğrencilerin geçit töreniyle alana girmesinden sonra saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Salih Pınar, bunun bir ayrılık değil, yeni bir başlangıç olduğunu, ne zaman isterlerse burada olacaklarını söyleyip mezun  öğrencileri kutladı.

Okul birincisi öğrencinin konuşmasıyla devam eden tören protokol konuşmalarıyla devam etti. Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere belge ve hediyelerinin verilmesinin ardından geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren öğrenciler anons edildi. Çiseleyen yağmurun altında, kütüğe plaket çakılması ve mezuniyet andının okundu. Keplerin havaya fırlatılmasıyla tören sona erdi.