Spor Bilimleri Fakültesi Yüksek Lisans Öğrencileri Egzersiz Fizyolojisi Sempozyumundan Birincilikle Döndüler

18-19 Mayıs 2017 tarihlerinde Türk Fizyolojik Bilimler Derneği tarafından Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde Edirne’de düzenlenen 6. Egzersiz Fizyolojisi Sempozyumunda “en iyi poster sunum” ödülünü, Spor Sağlık Bilimleri yüksek lisans programı öğrencisi Savaş Akbaş “Kısa mesafe Sürat Koşularında Kan Laktat Seviyesi Değişkenliğinin İncelenmesi” adlı çalışmasıyla kazanmıştır.

Türkiye’de Spor Fizyolojisinin kurucusu Prof. Dr. Necati Akgün adına verilmesiyle özel bir anlam kazanan ödüllü çalışmaya Yrd. Doç. Dr. S. Orkun Pelvan, yüksek lisans öğrencileri Cengiz Sunar ve Serkan Bilici ile Prof. Dr. H. Birol Çotuk katkı yapmışlardır.