Spor Yöneticiliği Bölümü "COMEpüs Etkinlikleri" Başladı

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı himayesinde Spor Yöneticiliği Bölümü Rekreasyon dersinin rekreatif uygulamaları olarak kurulan COMEpüs Etkinlikleri Topluluğunun düzenlemiş olduğu etkinliklerin ilk haftasında 17 Futbol takımı, 11 voleybol takımı ve 38 oyuncunun katıldığı E-spor -PS4 müsabakaları yapıldı.

Üniversitemiz Anadolu Hisarı kampüsünde 25 Mart Pazartesi-29 Mart Cuma 2019 tarihleri arasında yapılmakta olan etkinliklerin  8 Nisan Pazartesi- 26 Nisan Cuma 2019 tarihleri arasındaki 2. Hafta ve 3. Hafta müsabakalarında;

* Futbol
* Voleybol
* E-spor -PS4
* Basketbol
* Masa tenisi
* Satranç
* Bilek güreşi branşlarında müsabakaların yapılması planlanmaktadır.

Kampüs rekreasyonu hedefli organizasyonda, öğrenci, akademisyen ve idari personelin temsili, planlaması, yürütmesi ve katılmasının sağlanmasının önemli amaçlarında olan etkinliklerin final müsabakaları 29 Nisan Pazartesi ve 30 Nisan Salı günleri Anadolu Hisarı kampüsümüzde organize edilecek olan bahar şenliği etkinlikleriyle beraber yapılacaktır.