Spor Bilimleri Fakültesi

Yerel Yönetim ve Spor Paneli Fakültemizde Gerçekleştirildi.

Yerel Yönetim ve Spor paneli, Fakültemiz Konferans Salonu'nda yapıldı.

Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Selim Çelebi ve Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yakup Öksüz’ün katıldığı panelde, sağlıklı yaşam için halkın spora yönlendirilmesinde yerel yönetimlerin yaptığı çalışmalar anlatıldı. Belediyelerde, kendi müdürlükleri sorumluluklarında yaptıkları çalışmaları anlatan panelistler, sporcu taramalarında belediyelerin bu çalışmalarının önemli bir kaynak oluşturduğunu dile getirdiler.

Soru cevap bölümünden sonra, dekan yardımcısı Doç. Dr. Veysel Küçük tarafından panelistlere günün anısına  plaket ve çiçek takdim edildi. Panel toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bu sayfa Spor Bilimleri Fakültesi tarafından en son 15.11.2018 09:58:36 tarihinde güncellenmiştir.