11. Ulusal Özel Sporcular Atletizm Şenliği Anadoluhisarı Kampüsünde Başladı

Bu yıl Üsküdar Belediyesi ve Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi tarafından ortak organizasyonu yapılan ''11.Ulusal Özel Sporcular Atletizm Şenliği'' üniversitemizin  "II. Ulusal ve Uluslararası Katılımlı Marmara Kültür ve Sanat Günleri" kapsamında Anadoluhisarı Kampüsünde başladı.

Koordinatörlüğünü Spor Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Nejla GERÇEK'in yaptığı şenliğe, 1963 sporcu, 250 öğretmen, 18'i İstanbul dışında olmak üzere 135 okul ve 30'u fakültemiz öğrencisi toplam 300 gönüllü görevlinin katıldığı şenliğin açılış konuşmasını yapan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar, böylesine özel sporcuların yer aldığı bir şenliğe ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

İki gün boyunca sürecek özel sporcular şenliğinde farklı kategorilerde yarışmalar düzenlenecek, katılan her sporcuya madalya takdim edilecektir.