3. Kök Hücre ve Hücresel Tedaviler Kongresi Fakültemizde Başladı

Kök Hücre ve Hücresel Tedaviler Derneği ile üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘'3. Kök Hücre ve Hücresel Tedaviler’’ kongresi başladı.

Spor Bilimleri Fakültesi’nin ev sahipliğinde yapılan kongre 12-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Fakültenin farklı salonlarında devam edecek.

Kongre açılış konuşmasını yapan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar, kongrenin düzenleyicisi olmaktan ve kongreye ev sahipliği yapmaktan dolayı kurum olarak gurur duyduklarını söyleyip başarılı bir kongre diledi.
Kongre açılışında konuşma yapan üniversitemiz Tıp Fakültesi dekan yardımcısı Prof. Dr. Ümit Şehirli başarılı bir kongre diledi.
Kök Hücre ve Hücresel Tedaviler Derneği’nin başkanı ve aynı zamanda üniversitemiz hem Spor Bilimleri Fakültesi’nin hem de Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Tunç Akkoç’da kongre açılışında yaptığı konuşmasında, dünyada hızla yaygınlaşan kök hücresel tedavileri ile ilgili yapılan böyle geniş katılımlı bilimsel kongrenin üniversitemizde yapılıyor olmasının kendisi için çok değerli ve anlamlı olduğunu söyledi.
62’si yabancı toplam 450 katılımcının katılacağı kongrede, 17 panel, 10 sözel sunum ve 3 kurs düzenlenecek.