Doping ve Spor Hukuku Paneli Fakültemizde Düzenlendi

İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu ile Spor Bilimleri Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘’Doping ve Spor Hukuku’’ paneli Fakültemiz Konferans Salonunda yapıldı.

Oturum başkanlığını İstanbul Barosu Spor Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Duygu Beril Akkan Balkır’ın yaptığı panelin açılış konuşmasını Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Bozkurt yaptı. Bozkurt yaptığı konuşmada, sporun her alanı için mücadele edilmesi gereken dopinge karşı mücadelede gerek üniversite gerek fakülte olarak aktif olarak yer aldıklarını belirtti.

Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Esra Gümüş Kırıcı Sporcu Gözüyle Doping isimli sunum yaparken Dr. Ümit Orhan da Dopingle Mücadelede Uluslararası Sözleşmeler başlıklı sunumu yaptı.