Duyuru | 2017 Uygulamalı Kamp Eğitimi

Önemli Duyuru!!!

Fakültemiz öğrencilerine yönelik Uygulamalı Kamp Eğitimi dersinin yapılacak olduğu Bursa Uludağ Kış Kampı (15-20 Ocak 2017) başvuruları 6 Ocak 2016 tarihinde sona erecektir. Kamp başvurusu yapan öğrencilerimize 285 TL iade ödemesi yapılması kesinleşmiş olup, öğrencilerimizin kamp başvurularını son güne bırakmadan yapmalarını önemle duyurulur.

Önemli Not

E-Başvuru Formunu dolduran öğrencilerin, başvuru işlemini tamamlanması için; Nüfus Kimliğinin bir fotokopisini Fakülte Genel Sekreterliği'ne teslim etmesi gerekmektedir.

E-Başvuru Formu yalnızca Fakültemiz öğrenci işlerinin idari koordinasyonu için doldurulmaktadır.

Uygulamalı Kamp Eğitimi Kayak Kampı Organizasyon yetkilisi olan ve aşağıda bilgileri yer alan firmaya ödeme işlemi yapıldıktan sonra bu form doldurulmalıdır.

Başvuru E-Formu Linki