Konuğumuz Şenes ERZİK ile Spor Yöneticiliği Üzerine Söyleşi

Fakültemiz Spor Yöneticiliği Bölümü tarafından düzenlenen Spor Yöneticiliği Üzerine Söyleşi etkinliğinin konuğu Yöneticiliğin Duayeni Şenes ERZİK oldu.

12 Şubat 2018 tarihinde saat 11:00 'de Fakültemiz Konferans Salonu'nda yapılan söyleşiye UEFA Asbaşkanı, Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes ERZİK katıldı. Sayın ERZİK söyleyişide; Başarılı Yönetici olmada eğitimin önemini anılarıyla pekiştirirken ayrıca idari yükselişini, yer aldığı idari görevleri, UEFA Asbaşkanlığı süreci gibi daha bir çok konuda yöneticilik tecrübelerini Fakültemiz öğrencileriyle paylaşımda bulundu. Öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşen etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.