Korfbol Takımımız Ülkemizi Başarıyla Temsil Etti.

Marmara Üniversitesi Spor Kulübü korfbol takımı, 10-12 Ocak 2019 tarihleri arasında Belçika'nın Kortrijk kentinde yapılan IKF Europa Cup 2019 finallerinde Türkiye'yi temsil etti.

Ülkelerinde şampiyon olan takımlarının katıldığı korfbol Avrupa Kupası finallerinde, 8 takım yer aldı. 21-23 Eylül 2018 tarihleri arasında Kocaeli'de yapılan IKF Avrupa Kupası elemelerinde 2. olan Marmara Üniversitesi korfbol takımı Avrupa'nın en iyi 8 korfbol takımı arasında girerek finallere katılmaya hak kazanmıştı. Turnuva'da temsilcimizin yanı sıra  Boeckenberg KC (Belçika), KK Brno (Çekya), Trojans Korfball Club (İngiltere), SG Pegasus Rommerscheid 1991 (Almanya), 1908 SZAC Budapest (Macaristan), TOP/SolarCompleet (Hollanda), NC Benfica (Portekiz) takımları yer aldı.

Basın Haberleri