1 Kadın 1 Motosiklet 3 Kıta | Öğr. Gör. Asil ÖZBAY

Nisan 2016 tarihinde ‘’1 Kadın 1 Motosiklet 10 Ülke’’ sloganıyla motosikletiyle binlerce kilometre yol kat eden Öğretim Görevlisi Asil Özbay, o tarihten sonra motosikletiyle gittiği Fas ve Moğolistan gezilerini de kapsayan söyleşisinde Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizle tekrar bir araya geldi.

Öğretim Görevlisi Asil Özbay, 28.11.2017 tarihinde  Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle buluştu. 2015 yılında ‘’1 Kadın 1 Motosiklet 10 Ülke’’ sloganıyla Türkiye’den motosikletiyle yola çıkan ve İtalya’ya kadar tüm Balkan ülkelerini geçen Asil Özbay, 2016 yılında aynı rotayı takip edip Fas’a gitti. Ardından Moğolistan’a giden Özbay, deneyimlerini Spor Bilimleri Fakültesi öğrenci ve öğretim görevlileriyle paylaştı. Motosikleti ile sınırların ötesinde, binlerce km yol giden ‘’En Güzel Yolculuklar Kendini Keşfetmekle Başlar’’ isimli söyleşide Asil Özbay, İstanbul Kız Kulesi'nde başlayan yolculuğunda yaşadığı deneyimleri fotoğraflar eşliğinde aktardı. Yoğun ilgi ile dinlenen söyleşinin sonunda Asil Özbay’a, günün anısına Dekan Prof. Dr. Salih Pınar tarafından plaket ve çiçek verildi.