Fakültemizde “Spor ve Medya” Konulu Panel Düzenlendi

Fakültemiz Dekanlığı tarafından “Spor ve Medya” konulu panel, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof.Dr. Mehmet Mustafa Yorulmazlar’ın moderatörlüğünde 24 Nisan 2024 tarihinde Konferans Salonu’nda başladı.

Panele Spor Medyasının önemli isimlerinden Fotomaç Spor Yazarı Sinan Vardar, Beinsport Yorumcusu ve Fanatik Gazetesi Yazarı Tunç Kayacı, TRT Spor Yorumcusu ve Teknik Direktörlük yapan Alp Pehlivan, Anadolu Ajansı Spor Haberleri Direktörü Ersin Şiyhan, TRT Spor Yorumcusu ve Gazeteci Fatih Doğan katılım gösterdi.

Türk Futbolunun ekonomik ve yönetimsel süreçlerinin konuşulduğu panele öğrencilerimizin ve akademik personelin yoğun ilgi ve katılımı vardı.

Panel, katılımcılara çiçeklerinin taktim edilmesi ve hatıra fotoğrafın çekilmesi ile son buldu.