2017 Mezuniyet Töreni

Spor Bilimleri Fakültesi 2017 Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı.

Üniversitemiz Anadoluhisarı Kampüsünde yapılan tören, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölüm Başkanı Prof. Dr. Güven Erdil’in müzik dinletisiyle başladı.

Fakülte öğretim üyelerinin ve öğrencilerin kortej yürüyüşüyle tören alanına girmesinin ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Fakülte birincisi Ebrar Arseven’in konuşmasının ardından Fakülte Dekanı Prof.Dr. Salih Pınar, yaptığı konuşmada yeni mezun öğrencilerimize başarılar diledi.

Bölümlerinde ve fakülte genelinde ilk 3 dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edilmesinin ardından, emeklerinden dolayı Süleyman Hurma, Savaş İşeri ve Doç.Dr.İbrahim EDİN’e teşekkür plaketi verildi.

 Mezuniyet töreninde Emekli Öğretim Elemanları ve yıl boyunca yapılan müsabakalarda ferdi ve takım branşlarında başarı elde eden öğrenci ve antrenörlerine teşekkür plaketi verildi.

Tüm öğrencilerine mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından, en eski mezunlarımızdan Sayın Doç.Dr. Ali KIZILET’in öğrencilerle birlikte okuduğu  Mezuniyet Andından sonra tören kep fırlatmayla sona erdi.           

HIZLI ERİŞİM