Öğrencilerimizin TÜBİTAK Araştırma Proje Başarısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" 2023/2 döneminde desteklenen projeler açıklandı.

Doç.Dr. Gözde Ersöz ve Doç. Dr. Arif Çetin ’in danışmanlığında Fakültemiz Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü’nden 3. sınıf öğrencisi İrem TAPAR’ın “Türkiye’de Antrenörlerin Yetiştirilmesi ve Antrenörlerin İş Tatmininin Sağlanmasında Yaşanan Sorunların Belirlenmesi ve Çözüm Önerilerine İlişkin Antrenör Görüşlerinin Değerlendirilmesi“, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nden 2. sınıf öğrencisi Feyza Nur SAKA’nın “E-Spor ile Uğraşan Bireylerin Motivasyonel Yönelimleri ve Kişilik Özelliklerinin İncelenmesi, Spor Yöneticiliği Bölümü’nden 3. sınıf öğrencisi Beyza ALTIPARMAK’ın “ Kadın Yöneticilerin Spor Yönetiminde Liderlik Dinamikleri ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Üzerindeki Etkisi“, Spor Yöneticiliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Yusuf Hamza GÜNAY’ın “Spor Bilimleri Mezunlarının Çeşitli İş Sektörlerinde Alternatif Kariyer Yollarına Yönelme Nedenlerinin Araştırılması“ başlıklı projeleri desteklenmeye uygun görülmüştür.

Bu başarıda pay sahibi olan danışman hocalarımızı ve proje yürütücüsü öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.