Panel | 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

6 Mart 2019 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu'nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Coşkuyla Kutlandı.

Fakültemiz Spor Yöneticiliği Bölümü bünyesinde kurulan Comepüs etkinlikleri kapsamında, Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Esra GÜMÜŞ KIRICI moderatörlüğünde gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü panelinin konukları Milli Voleybolcular Neslihan DEMİR GÜLER ve Naz AYDEMİR AKYOL oldu. Kadın, Spor ve Kariyer konulu panelde Kadın ve Spor, Kadın ve Anne olmak, Kişinin Kendini Keşfetmesi gibi temaların işlendiği etkinliğe Fakültemiz Akademik Personelleri ile Öğrencilerimizin ilgisi yoğun oldu. Panelimiz, sohbet, soru-cevap sonrası konuklarımıza çiçek taktiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.