Spor Bilimleri Fakültesi

Spor Bilimleri Fakültesi Kadın Voleybol Takımı Süper Ligde

Antalya'da düzenlenen üniversiteler arası kadınlar süper lige yükselme maçları sonunda üniversitemiz kadın voleybol takımı süper lige yükseldi.

Müsabakalara İstanbul birincisi olarak giden üniversitemiz kadın voleybol takımı, grubunda bulunan ev sahibi Akdeniz Üniversitesi ve Haliç üniversitesi'ni yenen takımımız, yarı final maçında da Elazığ Fırat Üniversitesi'ni de yenerek finale yükseldi. Finalde Giresun Üniversitesi'ne yenilen takımımız bu yenilgiye rağmen, iki takımın yükseldiği süper lige ikinci olarak yükselme başarısı gösterdi.

Takımımız antrenörü Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Esra Gümüş Kırıcı ve sporcularımızı kutlar, süper ligde başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Spor Bilimleri Fakültesi tarafından en son 13.05.2019 11:44:48 tarihinde güncellenmiştir.