“Sporda Çocuk Koruma Eğitimi Programı” İmzaTöreni Gerçekleştirildi.

Türkiye’de ilk kez bir spor kulübü bünyesinde uygulanan Sporda Çocuk Koruma ve Eğitimi programı, Üniversitemiz ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında yapılan işbirliğinin imza töreni yapıldı.

Marmara Üniversitesi MÜSEM bünyesinde yapılan ve program koordinatörlüğünü BESYO öğretim üyeleri Yrd.Doç.Dr. Veysel Küçük ile Yrd.Doç. Dr. Sinan Bozkurt’un yaptığı eğitim programının imza töreni Anadoluhisarı Kampüsünde, Spor Akademisi konferans salonunda yapıldı. İmza törenine Spor Akademisi Müdürü Prof.Dr. Salih Pınar, BJK Başkanı Fikret Orman, MÜSEM Müdürü Prof.Dr. Ahmet Yılmaz, BJK yönetim kurulu üyeleri, BJK Özkaynak Düzeni futbol antrenörleri, Spor Akademisi öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.

Konuşmalardan sonra işbirliği protokolünü BESYO Müdürü Prof.Dr. Salih Pınar, BJK Başkanı Fikret Orman ve MÜSEM Müdürü Prof.Dr. Ahmet Yılmaz tarafından imzalandı.

Tören fuaye alanında yapılan kokteyl ile sona erdi.

Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Program ile ilgili broşüre ulaşmak için tıklayınız..