2015 - 2016 Güz Dönemi Öğrenci Ders Kaydı ve Öğrenci Danışman Listeleri

ÖĞRENCİ DERS KAYDI NASI YAPILIR?

YENİ ÖĞRENİME BAŞLAYACAK ÖĞRENCİLERİN ÖNCELİKLE  “bys.marmara.edu.tr”  adresinden şifre alması gerekmektedir. Bu adrese girildiğinde açılan sayfada ilk şifremi oluştur alanı seçilmeli. Açılan sayfadaki bilgileri doldurarak şifre oluştur alanı seçilmeli. Sistemin verdiği kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak kendine uygun şifreni oluştur (Şifre oluşturma işlemini hemen yapmadığınız takdirde ilk aldığınız geçici şifrenin süresi dolduğunda işlem yapılamamaktadır.) 07-11.09.2015 Tarihleri arasında yapılacak 2015-2016 Güz Dönemi ders kaydı için en son oluşturduğun şifre ile giriş yap ve ders seçme işlemlerinden girerek açılan derslerden müfredatına uygun olarak almak istediğin kadar dersi seçerek danışmanınıza göndermelisiniz (Burada karşına gelen Uygulamalı Kamp Eğitimini bu dönem gidecekseniz seçin. Ayrıca daha önce öğrenim gördüğünüz ve geçtiğiniz derslerden muafiyet olmak için dilekçe vermişseniz bu dersleri seçilmeyin.) En son danışman onay verdiğinde alacağınız dersler kesinleşmiş olacağından onaylanıp onaylanmadığını takip etmelisiniz. Bunun için transkriptinizi kontrol edebilirsiniz. Dersler görünüyorsa onaylanmış demektir.

Not: Eğitim süresinde mezun olmayan (eğitimini uzatan) öğrencilerimizin öğrenim harçlarını 11 Eylül 2015 tarihine kadar öğrenci numaralarıyla birlikte Yapı Kredi Bankasına yatırmaları gerekmektedir.

***Antrenörlük Eğitimi Bölümü Birinci Sınıf Öğrenci ve Danışman Listesine ulaşmak için tıklayınız.

***Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliğ Bölümü Birinci Sınıf Öğrenci ve Danışman Listesine ulaşmak için tıklayınız.

***Spor Yöneticiliği Bölümü Birinci Sınıf Öğrenci ve Danışman Listesine ulaşmak için tıklayınız.