2018-2019 Öğretim Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavı

ATLETİZM KOŞU SINAVLARINA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE

• Sınav sırasında sıralama takip edileceğinden adaylar ilan edilen sınav programında belirtilen gün ve saatte sınav yerinde hazır olmak zorundadırlar. Sınav sırası gelen aday, sınav yerinde bulunmadığı ve/veya sırasını kaçırdığı takdirde sınava alınmayacaktır. Sınavlara girmeyen veya giremeyen adaylar sınav haklarını kaybederler.
  • ÇAĞRI ODASINA GİDİŞ SAATİNDE SINAVA GİRİŞ ALANINDA OLMAYAN ADAY SINAVA ALINMAYACAKTIR. ÇAĞRILAN ADAYLAR PROTOKOL GİRİŞ KAPISINDAN SAHAYA ALINACAKTIR.
  • SINAV İÇİN İLK GRUBUN ÇAĞRI ODASINA GİDİŞ SAAT / 09:00’dur. DİĞER GRUPLARDA YER ALAN TÜM ADAYLARIN ÇAĞRI ODASINA GİDİŞ SAATİ AŞAĞIDAKİ LİSTELERDE AYRINTILARI İLE VERİLMİŞTİR.
  • ADAY YERLEŞTİRME PUANLARI; DOSYA DEĞERLENDİRME, DENEYİM PUANI VE KOŞU SINAVININ PUANLARININ KILAVUZDA BELİRTİLDİĞİ FORMÜLLER KULLANILARAK GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. BU AŞAMALARDA İKİ PUANDAN BİRİNE SAHİP OLMA KOŞULUNU ELDE EDEMEMİŞ ADAYIN YERLEŞTİRME PUANI HESAPLANMAYACAKTIR.
  • Sınav sistemi, başvuru tarihleri, başvuru koşulları, gerekli belgeler vb. tüm bilgilere kılavuzdan ulaşabilirsiniz.

(*) Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar;

• Adaylar sınavla ilgili duyuru ve açıklamaları sporbilimleri.marmara.edu.tr web adresinden günlük olarak takip etmekle yükümlüdürler.
  • Tüm adaylar “başvuru.marmara.edu.tr” adresinden Vesikalık Fotoğraflı Sınav Giriş Belgelerinin çıktısı ve kimlik belgesini (nüfus cüzdanı/kimlik kartı, pasaport) 400 (Engelli adaylar), 800 (kadın adaylar) veya 1500 (erkek adaylar) metre koşuları sırasında yanlarında bulundurmak zorundadırlar. Soğuk damgası bulunmayan ve özelliğini kaybetmiş, fotoğrafsız ya da adaya benzemeyen fotoğrafın yer aldığı kimliklerle gelen adaylar sınava alınmaz.
  • Adaylar ilan edilen sınav programında belirtilen gün ve saatte sınav yerinde üzerinde herhangi bir yazı veya logo bulunmayan spor şortu/eşofman/tayt ve düz beyaz spor forması/tişört ile herhangi bir spor ayakkabısından oluşan spor kıyafeti ile sınav komisyonu önünde hazır bulunurlar. Belirtilen sınav kıyafetinin dışında sınava gelen adaylar sınava alınmazlar.
  • İki bölüme birden başvuran adaylar sadece bir (1) kez koşuya katılacaktır.

SINAV YERİ

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi AKADEMİ STADYUMU ATLETİZM PİSTİ

13 Ağustos 2018 Pazartesi

Saat 15:00’de Engelli Adayların sınavı yapılacaktır.

14 Ağustos 2018 Salı

Saat 09:00’da Erkek Adayların sınavı yapılacaktır.

Erkek aday sınav koşu listesine ulaşmak için tıklayınız.

15 Ağustos 2018 Çarşamba

Saat 09:00’da Kadın Adayların sınavı yapılacaktır.

Kadın aday sınav koşu listesine ulaşmak için tıklayınız.