2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Açılışı Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi

M.Ü. Spor Bilimleri Fakültesi 2021 – 2022 eğitim öğretim yılı açılışı töreni 05 Ekim 2021 tarihinde, Yerleşkemiz Akademi Stadyumu'nda gerçekleştirdi.

Fakültemiz Dekanı sayın Prof. Dr. Ali KIZILET'in açılış konuşmasıyla başlayan tören, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı sayın Prof. Dr. Güven ERDİL'in "İlk Ders" etkinliği ile devam etti. Erdil tören sonunda gitar ile "Memleket" şarkısını söyleyerek adeta mini bir konser verdi. Öğrencilerimizin ve Akademik personellerimizin yoğun katılımıyla Açılış Törenimiz çoşkuyla kutlandı.

Tüm öğrencilerin sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirmelerini temenni ederiz.

DEKANLIK