2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yeni Kayıt Olan Öğrencilerin Ders Seçme İşlemleri

- "bys.marmara.edu.tr" adresinden şifre  oluşturma.

- BYS sistemine fotoğraf yükleme.

- Ders kayıt işlemlerine girerek, açılan derslerden 1. sınıf güz dönemi bütün dersleri seçebilirsiniz. Sadece fakülte seçimlik derslerden kampa katılacakların seçim yapması daha iyi olur. Ayrıca 2. Sınıftan itibaren çift anadal ve yandal yapacak öğrencilerin bütün dersleri seçmesi gerekmektedir.

- Buradan seçilen derslerin kutucuklarını işaret koyduktan sonra altta bulunan seçilen derslere aktar butonunu tıklanmalı,

- Seçilen dersler sayfasına geldikten sonra altta bulunan danışmana gönder butonunu tıklanmalı. Danışman inceleme yazıyorsa danışmana gitmiş demektir.

- Kayıtlar 27 Eylül - 01 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

- Danışmanın bu tarihler içinde kesin kaydınızı yapması gerekmektedir (İlgili danışmanınıza Fakültemiz internet sayfasında yer alana “Akademik” menü içerisindeki e-posta üzerinden ve BYS mesaj bölümünden ulaşabilirsiniz).

- Ders seçimi sürecinde Transkriptlerinizi kontrol ediniz. Derslerinizin transkriptte görünmesi gerekir. Görünmediği durumda danışmanınızla iletişime geçiniz.

- Bu aşamada ders seçmeyen ve ders kaydı yapılmayan öğrenci ekle çıkar döneminde işlem yapamaz.

Tüm öğrencilerimize başarılı bir yıl diliyoruz.

DEKANLIK