2021 Özel Yetenek Giriş Sınavı İkinci Başvuru Atletizm Sınavı Koşu Listesi

İtirazlar Hakkında

• İtiraz süresi 1 Eylül 2021, Çarşamba günü saat 17:00'de sona erecektir.

• Atletizim sınav listesi, eksik/hatalı belge ya da Dosya Değerlendirme Puanlarına itirazda bulunacak olan adayların; başvuru numaraları ve kimlik bilgileriyle birlikte "sporbilimleri@marmara.edu.tr" adresine e-posta göndermeleri ya da şahsen Fakülte Yazı İşlerine dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Sınav Programı

• Koşu listeleri Randevu sistemine göre oluşturulduğundan; listede koşu saati belli olan aday, koşu alanında belirtilen saatte hazır bulunması gerekmektedir.

Güncellendi - 02 Eylül 2021, Perşembe

Kadın adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.

Erkek adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.

SINAVA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE SINAVDA UYGULANACAK COVID 19 TEDBİRLERİ

• - Sınava gelen adayların HES kodu ibraz etmeleri zorunludur.
  • - Sınav günü Fakülte yerleşkesine adaylar ve görevliler dışında kimse alınmayacaktır.
  • - Adaylar kayıt sıralarına göre Anadolu Hisarı yerleşkesi güvenlik kapısından sırayla içeriye alınacaktır.
  • - Adaylar fakülte yerleşkesi içinde olduğu sürece maske, fiziksel mesafe vb. gibi tüm pandemi güvenlik kuralarına uymalıdırlar.
  • - Adaylar sınava gelirken kişisel korunma ürünlerini yanlarında getirebilirler (dezenfektan, siperlik vb.)
  • - Sınav alanına maskeli olarak giren adayların sınav (koşu) sırasında isteğe bağlı maskelerini çıkarabilirler.
  • - Adaylar sınav bittikten sonra fiziksel mesafeyi koruyarak ve maskeli sınav sahası ve fakülte yerleşkesinden çıkmalıdırlar.