2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Kayıt Yaptıran Af Öğrencilerimizin Dikkatine

***2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde Fakültemizde öğrenime başlayacak AF öğrencileri öncelikle “bys.marmara.edu.tr” den şifre oluşturmaları gerekmektedir. “bys.marmara.edu.tr” ye girdikten sonra ilk şifre oluşturmayı tıklayıp, açılan sayfada 4 bilgiyi doldurup şifre oluştur dedikten sonra size küçük o harfi ve okul numaranızdan oluşan kullanıcı adı ve geçici şifre gelecektir. Gelen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıp, daha sonra işlem sırasında kullanmak istediğiniz yeni şifreyi oluşturmanız gerekmektedir. Şifre en az 8 haneli olup içerisinde en az 1 adet rakam, harf ve (*,?,/) gibi özel işaretler bulunması istenmektedir.

***Kullanıcı Adı ve Şifreyi oluşturan öğrencilerimiz BYS ye girip Vesikalık fotoğraf yüklemeleri gerekmektedir. Genelde fotoğraf var. Düzgün olmayanlar fotoğraflarını değiştirsin.

*** Ders ve sınıf intibakları yapılmış olup, kontrol ediniz.

***Akademik Takvime göre 06 ŞUBAT 2023 tarihinde ders kayıtları başlamaktadır. Ders kayıtlanma işlemlerinden giriş yaparak açılan derslerden sayfada görünenlerden 1. sınıftan başlayarak sınıfınıza göre belirtilen azami sayıda dersleri alabilirsiniz.

***Fakülte seçimlik ders 4 yıl (8 yarıyıl) alınabilen bir ders olup, istediğiniz dönemde alabilirsiniz.

***Ders seçimi yaptıktan sonra sayfanın altında danışmana gönder butonu ile seçiminizi danışmanınıza göndermeniz gerekmektedir. Danışmanınız kesin kayıt yaptıktan sonra işlem tamamlanmaktadır. Son durumda, kayıt işlemi tamamlandı yazısını görmeniz ya da transkriptinize girerek 2022-2023 bahar döneminde seçmiş olduğunuz dersleri görmeniz gerekmektedir. Görmüyorsanız kesin kaydınız yapılmamış demektir. Süresi içinde danışmanınıza başvurunuz.

Tüm öğrencilerimize Başarılar dileriz.

HIZLI ERİŞİM