24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİNDE KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Spor Bilimleri Fakültesi’nde etkinlik düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen etkinlikle kutlandı. Fakültenin Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik, Fakülte dekanı Prof. Dr. Salih Pınar’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Atatürk Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet İnan, Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Turgay Biçer’in sunumlarının ardından fakültenin eski öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hasan Kasap beden eğitimi öğretmenliği ile  ilgili sunum ve konuşma yaptılar. Etkinlikte, Fakülte öğretim üyesi Prof. Dr. Güven Erdil tarafından küçük bir müzik dinletisi ve MÜ Dans Sporları Kulübü zeybek eğitmeni Kubilay Baki Güneş tarafından zeybek gösterisi sunuldu.

Tören, konuşmacılara çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.