30 Ağustos Atletizm Yarışması Düzenlendi

Marmara Üniversitesi ve Beykoz Belediyesi iş birliğiyle 30 Ağustos Zafer Bayramı Atletizm Yarışması Düzenlendi.
Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Akademi Stadyumunda 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, Beykoz Belediyesi ve Beykoz Belediyesi Spor Kulübü sporcularının katıldığı Atletizm yarışmaları yapıldı. Covid-19 tedbirleri kapsamında düzenlenen etkinlik, çok sayıda velinin de katılımıyla bayram havası çoşkusuyla gerçekleştirildi. Dereceye giren sporculara, Üniversitemizi temsilen etkinliğe katılan Spor Bilimleri Fakültesi dekan yardımcımız Doç. Dr. Mehmet M. Yorulmazlar ödüllerini takdim ederek kendilerini kutladı. Fotoğraf çekimlerinin ardından etkinlik sona erdi.