Antropometri Final Sınavı Proje Sunumları Sona Erdi

Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinin Antropometri dersi final sınavı “Antropometri ve Sporda Performans İlişkisi” temasıyla 13 Ocak 2020 günü ilk seans 09:00-12:00, ikinci seans 14:00-16:00 saatleri arasında Fakülte fuaye alanında gerçekleştirildi.

Antropometri dersinin sorumlu öğretim üyesi Doç. Dr. Ani AGOPYAN" poster sunumları sergisi hakkında konuşmasında "Amacının Antropometri dersinde teorik olarak öğretilen birçok antropometrik ölçümlerin uygulanmasındaki deneyimin sağlanması ve elde edilen bulguların değerlendirilerek raporlanması olduğunu ifade ederek; bu kapsam dahilinde öğrencilerin antropometrik ölçümlerle sporda kullanılan performans testlerini uygulayarak aralarındaki ilişkileri ortaya koyabilme becerilerinin arttırılması" olduğunu ifade etti.

Antropometri Final Sınavı Proje Sunumları sergisinde 108 öğrencinin 25 poster bildirileri ile katılım sağladığı sunumlara Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Sinan BOZKURT, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldılar. Değerlendirme ve fotoğraf çekimlerinin ardından etkinlik sona erdi.