Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü VII yarıyıl programında yer alan Topluma Hizmet Uygulamaları Dersini alacak Öğrencilerin Dikkatine!!!!!!!

Bu duyuru Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 2016-2017 yılı Güz dönemi 7. yarıyıl "Topluma Hizmet Uygulamaları-THU" dersi öğrenci gruplarının oluşturulması ile ilgili bilgilendirme amaçlıdır.

Proje gruplarıyla ilgili öğrenci adı-soyadı-okul numarasını içeren " 5 kişilik öğrenci grup listeleri" nin öğrencilerimiz tarafından hazırlanıp, 20 Eylül 2016 Salı gününe kadar sbozkurt@marmara.edu.tr adresine gönderilmesi durumunda "Proje Grup Listeleri" değerlendirmeye alınabilecektir.

Notlar

* Gönderilen listede yer almayan öğrencilerin grupları Bölümümüz tarafımızdan belirlenecektir.

* Grup öğrenci sayıları proje kapsamı-içeriğine göre değişiklik gösterebilir.