ComePüs Etkinlikleri Tamamlandı

Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesi’nde ComePüs 1. Rekreasyon etkinlikleri yapıldı.

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi himayesinde Spor Yöneticiliği Bölümü Rekreasyon dersinin rekreatif uygulamaları olarak kurulan ComePüs topluluğunun düzenlediği organizasyon 30 Nisan’da sona erdi.

Organizasyonlara 70’i kadın olmak üzere 6 branştan toplam 457 sporcu katıldı. Müsabakalara 7 öğretim üyesi sporcu olarak katılırken 8 öğretim üyesi ve 1 özel öğrenci hakemlik yaparak katkı sağladı. Çevre ortaokullardan 15 öğrenci satranç turnuvasında, çevre ilkokullardan 75 öğrenci ise kapanış töreninde yer aldı. Organizasyona Polin Waterparks, Kardelen Su, Rota City Int. ve Turan Spor sponsor, E-Spor Federasyonu destek oldu.

ComePüs etkinlikleri final müsabakaları 30 Nisan’da gerçekleştirdi. Şölen alanında Defterdar Mehmet Bey İlkokulu’ndan gelen 75 öğrenciye sportif ve eğlenceli rekreatif etkinlikler yaptırıldı. Ihlamur ağacı dikimiyle beraber, ComePüs Fidanlığı ahşap tabelası etkinliğin gelenekselleşmesi amacıyla fakülte arka bahçesine yerleştirildi. Tüm branşlarda final oynayan takım ve sporculara, hakemlere, destek olan yöneticilere ve hocalara, ComePüs etkinlikleri organizasyon ekibine ve etkinlikleri destekleyen sponsor firma yöneticilerine etkinlikler anısına ödül ve hediyeler verildi.

Katılımcıların ve ComePüs etkinlikleri topluluğunun şölen alanındaki rekreatif ve eğlenceli aktivitelere katılmasıyla organizasyon son buldu.

Etkinlikler boyunca Rekreasyon, Spor Bilimlerinde Araştırma ve Satranç, Performans Sporunda Psikolojik Antrenman, Eğitim Psikolojisi, Voleybol Uzmanlık derslerinde uygulamalar yaparak akademik anlamda da çalışmalar yapıldı.