Dünya Şampiyonu Lena ERDİL ile Söyleyişi

Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü tarafından düzenlenen Söyleşi etkinliğinin konuğu Dünya Rüzgar Sörfü Şampiyonu Lena Aylin ERDİL oldu.

22 Şubat 2018 tarihinde saat 13:00 'de Fakültemiz Konferans Salonu'nda yapılan söyleşiye Türkiye ve Dünya Rüzgar Sörfü Şampiyonlukları olan başarılı sporcu Lena Aylin Erdil katıldı. Erdil söyleyişide; Rüzgar Sörfüne başlama serüvenini, başarıya nasıl ulaştığını, antrenman yöntemlerini, hem kadın hem de ekonomik olarak bu sporu yapmanın güçlükleri gibi daha bir çok konuda profesyonel sporculuk kariyeri hakkında tecrübelerini Fakültemiz öğrencileriyle paylaşımda bulundu. Öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin sorularıyla devam eden söyleyşi, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.