Duyuru..! | 2015-2016 Yatay Geçiş Başvuruları ve ÖYGS Hakkında

2015 Yatay Geçiş Özel yetenek Sınavı 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü saat 10.00 da yapılacaktır. Başvurusu değerlendirilen ve sınava girmeye hak kazanan öğrenciler aşağıda liste halinde belirtilmiştir.

Spor Yöneticiliği Bölümüne Yatay Geçiş başvurusu yapanlara sınav yapılmayacak olup değerlendirme sonuçları 31 Temmuz 2015 Cuma günü tüm bölüm sonuçlarıyla birlikte açıklanacaktır.

2015 Özel Yetenek Giriş Sınavı (ÖYGS) Kılavuzunu ayrıntılı okumadan evrak teslimine ve sınava gelmeyiniz. Eksik evrak bulunması halinde aday sınava alınmayacaktır.

• Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne başvuruda bulunan aday öğrencilerimize aşağıda yer alan kılavuzda belirtildiği üzere Özel Yetenek Giriş Sınavı uygulanacaktır.
  • Antrenörlük Eğitimi Bölümüne başvuruda bulunan adaylara sınav uygulanmamakta ve kılavuzda belirtildiği üzere aday öğrencinin deneyim puanını ifade eden evraklar ile aşağıda belirtilen Evrak Kayıt dosyasında ki evraklar istenmektedir.
  • 2015 Özel Yetenek Giriş Sınavı Yönerge ve Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.
  • Evrak Kayıt İşlemleri dosyasına ulaşmak için tıklayınız.

Yatay Geçiş ve Özel Yetenek Giriş Sınavı İşlemleri

Tarih: 27 Temmuz 2015

Saat : 09.00 (Evrak Teslim) | 10.00 (Sınav Saati)

Yer   : Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesi BESYO