Fakültemiz Lisans Öğrencilerilerinden TÜBİTAK 2209-A Araştırma Proje Başarısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" 2021/2 dönemi kapsamında Fakültemiz Lisans öğrencileri tarafından yürütülen  projelerinin desteklenmesine karar verildi.

Danışmanlığını Doç. Dr. Adil Deniz DURU'nun yönettiği Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri Sonnur Güleşçe ve Tülay Bulut'un "İnsansız Hava Aracı ile 1500 Metre Koşucularında Tempo Eğitimi Metodolojisi Tasarımı ve Uygulaması "E-Koçum" başlıklı projesi ve danışmanlığını Prof. Dr. Veysel KÜÇÜK'ün yönettiği Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Gizem KÖKNAR'ın  "Sporcularda Rakip Algısının (Güçlü Rakip-Zayıf Rakip) Elektrofizyolojik Yanıtları ve Performansa Etkisi" başlıklı projesi desteklenmeye layık görüldüler.

Yine danışmanlıklarını Dr. Öğr. Üyesi S. Orkun PELVAN'ın yürüttüğü Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Tuğçe YEŞİLÇİMEN'in "Farklı Seviyelerdeki Taekwondo Sporcularına Uygulanan Kısa Süreli Yüklenmelerin Kan Laktat Seviyelerine Olan Etkisinin İncelenmesi" başlıklı projesi ve Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Yasemin ULUCAN'ın "Apne Sporcularının ve Sedanter Bireylerin Hareketsiz Nefes Tutma Öncesi, Sırası ve Sonrasındaki Kalp Atım Hızı Değişkenliklerinin İncelenmesi" başlıklı projesi desteklenmeye uygun olduğuna karar verildi.

Bu başarıda pay sahibi olan tüm Öğrencilerimizi ve Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.