Fakültemizin Spor Yöneticiliği 3. Sınıf öğrencisi Erem Akyurt’un Tübitak Başarısı

Tübitak 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları çağrısı “akıllı şehirler ve ulaşım”, “bilgi ve iletişim teknolojileri”, “eğitim", “enerji ve çevre”, “gıda ve tarım”, “makine imalatı ve otomotiv”, “sağlık”, “savunma, uzay ve havacılık”, “sosyal yenilikçilik ve girişimcilik” olmak üzere dokuz farklı kategoride 1200 proje başvurusu yapılmış olup, kabul edilen projelerden 102 tanesi bölge final yarışmalarında 102 yer almış ve "Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik" alanında Fakültemiz öğrencisi Erem Akyurt 3. olmuştur.

M.Ü. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Nuran Akyurt’un danışmanlığında sosyal yenilikçilik ve girişimcilik çağrısına yönelik hazırlanan Sanal Gerçeklik (VR) “Ben de Tenis Oynayabilirim” Engelsiz Tenis projesi; dezavantajlı grup olan İşitme Engelli bireylere Sanal Gerçeklik (VR) uygulamaları ile tenis oynama becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır. Proje bağımsız değerlendirme sürecinde yer alan hakem raporları sonucu 3. olmuştur. Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Nuran Akyurt ve öğrencimiz Erem Akyurt’u kutlar, başarılarının devamını dileriz.