GÜNCELLENDİ - 2021 Özel Yetenek Giriş Sınavı Atletizm Koşu Listesi

20 Ağustos 2021, GÜNCELLENDİ

Sınav Programı

• Koşu listeleri Randevu sistemine göre oluşturulduğundan; listede koşu saati belli olan aday, koşu alanında belirtilen saatte hazır bulunması gerekmektedir.

21 Ağustos 2021, Cumartesi

Kadın adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.

Erkek adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.

22 Ağustos 2021, Pazar

Erkek adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.

23 Ağustos 2021, Pazartesi

Engelli adayların listesine ulaşmak için tıklayınız.

SINAVA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE SINAVDA UYGULANACAK COVID 19 TEDBİRLERİ

• Sınava gelen adayların HES kodu ibraz etmeleri zorunludur.
  • Sınav günü Fakülte yerleşkesine adaylar ve görevliler dışında kimse alınmayacaktır.
  • Adaylar kayıt sıralarına göre Anadolu Hisarı yerleşkesi güvenlik kapısından sırayla içeriye alınacaktır.
  • Adaylar fakülte yerleşkesi içinde olduğu sürece maske, fiziksel mesafe vb. gibi tüm pandemi güvenlik kuralarına uymalıdırlar.
  • Adaylar sınava gelirken kişisel korunma ürünlerini yanlarında getirebilirler (dezenfektan, siperlik vb.)
  • Sınav alanına maskeli olarak giren adayların sınav (koşu) sırasında isteğe bağlı maskelerini çıkarabilirler.
  • Adaylar sınav bittikten sonra fiziksel mesafeyi koruyarak ve maskeli sınav sahası ve fakülte yerleşkesinden çıkmalıdırlar.