Madalyalar Gelmeye Devam Ediyor - ÜNİLİG Karate Türkiye Şampiyonası

06-08 Nisan 2023 tarihleri arasında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ÜNİLİG Karate Türkiye Şampiyonası Kumite branşında, Marmara Üniversitesi Karate Takımı şampiyonluk ve üçüncülükler elde etti.

52 Üniversite'den 91 Kadın, 118 Erkek olmak üzere toplam 209 sporcunun katıldığı yarışlarda, ferdi müsabakalarda Fakültemiz öğrencilerinden Hasan Arslan 84 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, Ömer Ali Yanaz Türkiye 3. 'sü oldu. Marmara Üniversitesi Karate Takımı erkek ve kadınlar kumite takım yarışmalarında ise Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attılar.

Bu başarıda pay sahibi olan tüm sporcularımızı ve takım Antrenörü Prof. Dr. Aytekin Soykan'ı kutluyor, hem sportif hem de akademik hayatlarında başarılar diliyoruz.

WhatsApp Image 2023-04-08 at 19.37.51.jpeg (257 KB)