Marmara Üniversitesi Geleneksel 3. Çocuk Şenliği Çoşkuyla Kutlandı

Marmara Üniversitesi 3. Çocuk Şenliği 25 - 27 Nisan 2023 tarihleri arasında Uygulamalı Girişimcilik dersi kapsamında Beykoz ve Kağıthane Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı Devlet Okullarından 500 ilkokul öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği bölümü öğrencilerinin Öğr. Gör. Dr. Verda Gizem OĞUL’un önderliğinde bir girişimin organizasyonunun nasıl yapılacağı, sponsorluk görüşmelerinin nasıl gerçekleştirileceğini, tüm bu şenlikte ihtiyaç duyulan malzemeleri, ulaşım, yiyecek, içecek, öğrenci hediyeleri gibi ürünleri temin ederek, ilgili kurumlarla görüşmeler, iş takipleri yaparak organize etmekte olup, ayrıca tüm bu organizasyon süreci öğrencilerin Vize sınav notu olarak değerlendirilmektedir.

Deprem sonrası Beykoz ilçesine yerleşen depremzede öğrencilerin ve özel eğitim öğrencilerinin de katıldığı şenlikten gün sonunda çok yorulsalar da ilkokul öğrencileri de Üniversitemiz öğrencileri de hiç ayrılmak istemedi.