Mezuniyet Töreni Sonrası Emekli Öğretim Elemanlarımızla Bir Araya Geldik

05 Eylül tarihinde gerçekleştirilen Fakültemiz 2020 ve 2021 yılı öğrencilerimizin Mezuniyet Töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Mezun olan öğrencilerimiz ve aileleri kutlamalarını yaparken bir yandan da vedanın hüznü vardı gözlerinde. Gerek dekanımız ve öğrencilerimizin konuşmaları gerekse öğrencilerimizin hikayeleri, azimlerinin ve başarılarının sırrını ortaya koyuyordu.

Pandemi dönemi şartlarında sportif başarılarımız her ne kadar az olsa da TUBİTAK ödülü alan öğrencilerimizin çokluğu bizi fazlasıyla mutlu etti.

Bu özel gecede bizi yanlız bırakmayan Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nail Yılmaz, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat DENİZ, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. İclal Attila, eski müdürümüz ve Avrasya Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Kasap, Beykoz Göksu mahallesi muhtarı Gül Bağdatlı'ya ve emekli öğretim elemanlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Törenden sonra mezuniyet yemeği organizasyonunda destek olan eski öğretim üyemiz ve İBB UGETAM Genel Müdürü Doç. Dr. İbrahim Edin hocamıza da ayrıca teşekkür ediyoruz.

Mezuniyet yemeğinde emekli öğretim elemanlarımızla bir araya gelerek geçmişi yad edip, bolca hasret giderdik.