Mezunlarımızla Söyleşi - Dekanlarımızla Buluşuyoruz

Bu hafta "Mezunlarımızla Söyleşi" etkinliği konuklarımız Prof. Dr. Fehmi TUNCEL ve Prof. Dr. Mehmet ACET oldu.

Spor Yöneticiliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serap MUNGAN AY’ın koordinatörlüğünde oturum başkanlığını Fakültemiz Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinden Hilal KARAŞ ve Numan ÖZMEN'in yaptığı söyleşi "Dekanlarımızla Buluşuyoruz" temasında anılar, tavsiyeler ve temenniler şeklinde renkli bir sohbet edasında geçti.

Üniversite yıllarında “birlikte gerçekleştirdikleri eğlenceli ve hüzünleri anıları aktaran konuklarımız ayrıca öğrencilerimize spor bilimcisi olma yolunda önemli tavsiyelerde bulunan“ konuklarımız, öğrencilerimizden gelen sorularıda yanıtladılar.

Konuklarımız Sayın Tuncel ve Sayın Acet hocalarımıza hem katılımlarından hem de hoş sohbetlerinden ötürü gönülden teşekkür ediyoruz.