Mezunlarımızla Söyleşi - İSTİHDAM ve NİTELİK

Fakültemiz tarafından düzenlenen "Mezunlarımızla Söyleşi" etkinliğinin ikinci konuğu İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk oldu.

Oturum başkanlığını Doç. Dr. Meral KÜÇÜK YETGİN’in yaptığı söyleşi "İstihdam ve Nitelik" temasında mezun olacak öğrencilerimizin iş kaygıları ve süreçleri üzerine yönetilen sorular Öztürk tarafından cevaplandırılarak, detaylıca anlatıldı.

Mezunumuz Sayın İlker Öztürk'e teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. Kendisini yeniden ağırlamanın da ayrıca heyecanını duymaktayız.

Sportall sponsorluğunda gerçekleşen söyleşide çekilişle bir katılımcaya tamamlayıcı sağlık sigortası hediye edilecektir. Gerekli duyurular kısa süre içerisinde ilan edilecektir.