Mezunlarımızla Söyleşi - Üniversite Yıllarından Profesyonel Futbol Hayatına Uzanan Yolculuk

Bu hafta "Mezunlarımızla Söyleşi" etkinliği konuklarımız Feyyaz UÇAR ve Şenol FİDAN oldu.

Spor Yöneticiliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serap MUNGAN AY’ın koordinatörlüğünde oturum başkanlığını Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sinan BOZKURT'un yaptığı söyleşi "Üniversite Yıllarından Profesyonel Futbol Hayatına Uzanan Yolculuk" temasında bazen komik bazen de hüzünlü anılar konuklarımız tarafından anlatıldı.

Üniversite yıllarında “teorik ve uygulamalı derslerden elde ettikleri birikimlerin profesyonel futbol hayatlarında ve sonraki aktif görevlerinde kendilerine katkı sağladıklarını ve mutlaka hayatın her evresinde donanımlı olunması gerektiğini“ vurgulayan konuklarımız, Üniversite anılarından da sıkça bahsettiler.

Konuklarımız Sayın Feyyaz UÇAR ve Sayın Şenol FİDAN'a teşekkür eder, spor yaşantılarında başarılar dileriz.