Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Töreni

Spor Bilimleri Fakültesi’nde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümün 78. Yıl dönümünde Spor Bilimleri Fakültesi’nde yapılan törenle anıldı. Fakülte Konferans Salonu'nda yapılan tören, saat 9:05 te yapılan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Dekanımız Sayın Prof. Dr. Salih PINAR’ın açılış konuşmasından sonra Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Bülent BAKAR’ın Atatürk ile ilgili sunumuyla devam etti. Bakar'ın konuşmasının ardından Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Güven ERDİL ve Öğr. Gör. Fahrettin ANLIATAMER ile Spor Yöneticiliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Mina EKİN tarafından Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan mini bir dinleti verildi. Dinletinin ardından anma töreni sona erdi.