Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Sergisi Dikkat Çekti

Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü tarafından “Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Sergisi” 8 Ocak günü  okul fuayesinde açıldı.

“Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı’’ dersi dönem sonu sergisi açılış konuşmasını Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Semih Yılmaz yaptı. Doç. Dr. Yılmaz konuşmasında; bu sene materyal tasarımında tema olmadığını, ve açılan sergide 59 farklı oyunun sergilendiğini söyledi.

Dünya ve Türkiye’den geleneksel oyunların yanı sıra yeni oyun tasarımlarının ortaya çıkarılması amacıyla hazırlanan serginin açılışına Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Veysel Küçük ve Dr. Öğr. Üyesi Sinan Bozkurt, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldılar.