Önemli Duyuru - 2022 Özel Yetenek Giriş Sınavı Hakkında

ADAYLARIN DİKKATİNE

Önemli: Sınav saati adaya özgü ravdevu saati olarak belirlenecek olup, resmi web sitemiz "https://sporbilimleri.marmara.edu.tr/" adresinden ilan edilecektir.

Çevrimiçi (online) başvurularını yapan adayların DİKKATİNE;

Adayların, Evrak Teslimi için Fakültemize gerlirken yanlarında mutlaka 4 adet A4 ZARFI ve çevrimiçi başvuru sayfasından alacakları Sınav Giriş Belgesinden 4 adet olacak şekilde hazır bulundurmaları önemle duyurulur.

Çevrimiçi (Online) Başvuru Bilgileri

Başlangıç : 01/08/2022, saat 10:00

Bitiş         : 05/08/2022, saat 16:00

İnternet Adresi: https://basvuru.marmara.edu.tr

Evrak Teslim Bilgileri

Başlangıç : 01/08/2022, saat 10:00

Bitiş         : 05/08/2022, saat 16:30

Adres       : Göksu Mah. Cuma Yolu Cad. No:1 Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı

Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi PK. 34815 - Beykoz / İstanbul

Başvuru Kısa Açıklama

Başvuru yapacak olan tüm adaylar, 2022 Özel Yetenek Giriş Sınavı kılavuzunda yer alan genel başvuru koşullarının yanı sıra, bölüm ve spor dalları için belirtilen tüm başvuru kabul şartlarını yerine getirmekle yükümlüdürler.

Genel Başvuru Kabul Koşulları

Tüm adayların kılavuzun 2 ve 3. sayfalarında belirtilen koşulları sağlaması gerekmektedir.

Çevrimiçi (Online) Başvuru Sistemi Kayıt İşlemleri

Başvuru sayfasına kayıt olmak Özel Yetenek Giriş Sınavına girme hakkı elde ettiğiniz anlamına gelmemektedir.

Çevrimiçi sisteme ilk kayıt oluşturan adayların SMS ve E-postalarını kontrol ederek ilerlemeleri ve Sınav Giriş Belgesi alarak evrak teslimine gelmeleri gerekmektedir. Bu aşamaya gelemeyen adayların mutlaka başvuru sayfasında "Destek" alanından yazmaları önem arz etmektedir.

Sisteme daha önceden kaydı olan adayların, başvuru sistemine o bilgileriyle giriş yaptıktan sonra Sınav Giriş Belgesi alarak Spor Bilimleri Fakültesi'ne elden evrak teslimine gelmeleri gerekmektedir.

Yönergeye ulaşmak için tıklayınız.

Kılavuza ulaşmak için tıklayınız.

Özel Yetenek Giriş Sınavı Takvimi

2022 Özel Yetenek Sınavı Takvimi.jpg (366 KB)